skip to Main Content
Hubert Habers

Hubert Habers is eigenaar van Veiling op je club en al jarenlang het gezicht van de FC Lisse Veiling. Na zijn opleiding als sportmarketeer is werkzaam bij Team Sportservice. Als procesbegeleider, beleidsadviseur en verenigingsadviseur binnen de sportsector is hij zeer ervaren in het begeleiden van verenigingen. Hubert is tevens eigenaar van het quizbedrijf Kwis-Spelen.nl en is 10 jaar bestuurslid bij FC Lisse.

Catherine van Egmond

Catherine van Egmond is werkzaam op de back-office van Veiling op je club en is tijdens de veilingavonden vrijwilligers- en item coördinator.

Ted van der Bruggen

Ted van der Bruggen  is een gedreven, energieke procesbegeleider en adviseur met veel ervaring in de sportsector. Na zijn universitaire opleiding is hij zijn hele leven werkzaam geweest in de sport. Vanaf 2007 heeft hij producten ontwikkeld om sportverenigingen vitaler te maken, treedt hij op als conflictbemiddelaar, workshopleider en gespreksleider. Dit werk heeft hij gedaan in opdracht van gemeenten, sportbonden en sportservicebureaus.

Rob Stoffer

Rob Stoffer is een bevlogen ondernemer, met veel ervaring in de commerciële wereld. Rob is jarenlang commercieel manager geweest bij zijn club FC ‘s-Gravenzande. Rob heeft hier ook de succesvolle veiling mede georganiseerd.

Ad van Zelst

De vaste veilingmeester van Veiling op je club is voormalig veilingmeester op de bollenveiling en wethouder Ad van Zelst. Ad is het gezicht van de FC Lisse veiling en vele kerkenveilingen in de Duin- en Bollenstreek. Hij weet als geen ander de items aan elkaar te praten en voor het maximale bedrag te veilen. Hij doet dit met veel humor. “Geld heb je niks aan, spullen moet je hebben!” is zijn motto.

Jaap Meiland

Deze energieke veilingmeester is zeer ervaren. Hij veilt zo’n 15 keer per jaar in de Duin- en Bollenstreek, onder andere als 25 jaar bij VVSB, maar ook bij Rijnsburgse Boys, Ter Leede, TOP Korfbal en diverse kerkenveilingen. Tegenwoordig staat Jaap ook bekend als ‘de broer van’ Martien Meiland van het TV-programma Chateau Meiland.

Dammy Heemskerk

Twintig jaar lang was Dammy Heemskerk hét gezicht van cultureel Noordwijk. Dammy is bestuurslid bij voetbalvereniging SJC in Noordwijk, waar hij al meer dan 15 keer als veilingmeester optrad. Dit doet hij ook voor diverse kerkenveilingen in de regio. Daarnaast was hij spreekstalmeester op de corsowagen bij het bloemencorso.

ad van zelst
jaapmeiland
dammy_heemskerk
Back To Top