skip to Main Content
Bijzondere Memorabilia Topsporters Geveild Voor Spieren Voor Spieren

Bijzondere memorabilia topsporters geveild voor Spieren voor Spieren

Veiling op je club organiseert in maart een online veiling waarbij de opbrengst (na aftrek van de gemaakte kosten) ten goede komt aan Spieren voor Spieren. De veiling bestaat uit zo’n 40 items, waarvan er 10 worden geveild tijdens een speciale ‘women sports veiling’ van Catawiki, van 5 t/m 14 maart. De overige items gaan van 19 t/m 28 maart onder de hamer.

De items zijn vooral van Nederlandse topsporters, maar ook van Belgische, Tunesische en Italiaanse kampioenen. Maar liefst zestien takken van sport zijn vertegenwoordigd. De women veiling start direct al met enkele unieke items voor Spieren voor Spieren. Wat te denken van een gesigneerd en tijdens de Olympische Spelen van Londen 2012 gedragen nationaal wielershirt van zevenvoudig wereldkampioen Kirsten Wild. Een op het EK in eigen land gedragen en gesigneerd Oranje-tenue van volleybalster Maret Balkestein-Grothues. Of een gesigneerd en gedragen wielrenpak van veldrijdster en wegwielrenster en kersvers wereldkampioen Lucinda Brand.

Ook in de tweede veiling volop bijzondere items, zoals een gesigneerd en gedragen Oranje wielershirt van baanwielrenner en regerend wereldkampioen Sam Ligtlee, ook gesigneerd door zus en Olympisch kampioen Elles Ligtlee. Een door topgolfer Joost Luiten gesigneerde golfclub. Het boek ’Totilas’ gesigneerd door topruiters Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Nicole Werner. Een gesigneerd en gedragen Jumbo-Visma wedstrijdschaatspak van de kersverse wereldkampioen 1500m Thomas Krol. Een gesigneerd shirt van voetballer Steven Bergwijn, international en speler van Tottenham Hotspur. Een biergeschenkenpakket van Jean-Paul van Gastel en Roy Makaay. Een originele ’21 regenboogtrui van Wereldkampioen Twan van Gendt, gesigneerd door het hele Nederlandse BMX team. Of een door Erica Terstra of Erik Dekker gesigneerd boek? Op deze en vele andere items kan vanaf 19 maart worden geboden!

De link naar de veiling is te vinden op www.veilingopjeclub.nl, www.spierenvoorspieren.nl en www.catawiki.nl (zoek op ‘women sports’ en ‘Spieren voor Spieren’).

Back To Top