skip to Main Content

Ons team

Hubert Habers

Hubert Habers is de eigenaar van Veiling op je club en begeleidt de veilingclubs.

Jos van Egmond

Jos van Egmond coördineert tijdens de veilingavonden de uitgifte van de items en de inzet van de vrijwilligers.

Ad van Zelst

De vaste veilingmeester van Veiling op je club is voormalig veilingmeester op de bollenveiling en wethouder Ad van Zelst. Ad is het gezicht van de FC Lisse veiling en vele kerkenveilingen in de Duin- en Bollenstreek. Hij weet als geen ander de items aan elkaar te praten en voor het maximale bedrag te veilen. Hij doet dit met veel humor. “Geld heb je niks aan, spullen moet je hebben!” is zijn motto.

Dennis Nederhof

Dennis is het gezicht achter het online veilingplatform.

Veilingmeester JP

Jeroen Paul Nijmeijer (Veilingmeester JP) zorgt voor interactief spektakel tijdens een veilingavond. In een hoog tempo, met  ruimte voor ontspanning en humor.

 

Over Veiling op je club

Veiling op je club is ontwikkeld door Hubert Habers. Hij is opgeleid als sportmarketeer, werkzaam als senior beleidsadviseur / verenigingsadviseur bij Team Sportservice en heeft vele jaren ervaring als bestuurslid en veilingorganisator bij voetbalvereniging FC Lisse. Het ontwikkelde veilingconcept is ook bij andere clubs een groot succes!

Alleen maar winnaars

Veiling op je club geeft door het organiseren van een (jaarlijkse) veilingavond sportclubs een structurele financiële boost. Met meer financiële middelen worden sportclubs vitaler en maken zij hun sportieve en maatschappelijke ambities beter waar. Maar sporten is niet voor iedereen weggelegd. Daarom profiteert tegelijkertijd een (ander) goed doel van de actie. De aanpak van Veiling op je club kent ‘alleen maar winnaars’. Alle betrokken partijen delen mee in het succes en dragen, iedereen op zijn eigen manier, ook een steentje bij.

Commitment, nieuwe inkomstenbronnen, sfeer en kwaliteit

Veiling op je club faciliteert heel veel zaken rondom de veilingorganisatie en begeleid daarnaast het proces. Voor een optimaal resultaat is eigenaarschap en commitment bij de club ook erg belangrijk. Een projectteam van de vereniging gaat samen met Veiling op je club aan de slag aan de hand van een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Centraal staat het opbouwen van lange termijn relaties: met sponsors en adverteerders, bezoekers van de avond, het goede doel en Veiling op je club.

Diverse inkomstenbronnen samen zorgen voor een maximaal resultaat, waarbij kenmerkend is dat daarbij de sponsoren van de club vaak worden ontzien en het de club lukt om vele nieuwe bedrijven aan zich te binden.

Een belangrijke voorwaarde voor een goed resultaat is het neerzetten van de juiste sfeer. Kenmerkend daarbij zijn de persoonlijke manier van communiceren, de betrokkenheid van het goede doel en het in de watten leggen van de bezoekers met o.a. een VIP-borrel met een bekende spreker. Essentieel is het neerzetten van een kwalitatief uitstekend product: van het glossy veilingmagazine tot aan de professionele veilingmeester, alles is tot in de puntjes geregeld.

Onze partners

Veiling op je club werkt samen met goede doelen als Support Casper, Spieren voor Spieren, KiKa, ALS, Make a Wish, Jeudfonds Sport en Cultuur, Fonds Gehandicaptensport en het Yvonne van Gennip Talentfonds. Bij online activiteiten werken wij samen met Catawiki (veilingen) en Lotify (loterijen).

 

Back To Top