skip to Main Content

Veiling op je club is ontwikkeld door Hubert Habers. Hij is opgeleid als sportmarketeer, is werkzaam als beleidsadviseur / verenigingsadviseur bij Team Sportservice, eigenaar van sportquizbedrijf Kwis-Spelen en heeft vele jaren ervaring als bestuurslid en veilingorganisator bij voetbalvereniging FC Lisse. Het ontwikkelde veilingconcept blijkt ook bij andere clubs een groot succes!Hubert Habers

Missie: Alleen maar winnaars

Veiling op je club geeft door het organiseren van een (jaarlijkse) veilingavond sportclubs een structurele financiële boost. Met meer financiële middelen worden sportclubs vitaler en maken zij hun sportieve en maatschappelijke ambities beter waar. Maar sporten is niet voor iedereen weggelegd. Daarom profiteert tegelijkertijd een (ander) goed doel van de actie. De aanpak van Veiling op je club kent ‘alleen maar winnaars’. Alle betrokken partijen delen mee in het succes en dragen, iedereen op zijn eigen manier, ook een steentje bij.

Visie: Commitment, nieuwe inkomstenbronnen, sfeer en kwaliteit

Voor een optimaal resultaat is eigenaarschap en commitment bij de club erg belangrijk. Daarom kiest Veiling op je club voor een rol als procesbegeleider. Een projectteam van de vereniging gaat met deze begeleiding aan de slag aan de hand van een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Centraal staat het opbouwen van lange termijn relaties: met sponsors en adverteerders, bezoekers van de avond, het goede doel en Veiling op je club.

Diverse inkomstenbronnen samen zorgen voor een maximaal resultaat, waarbij kenmerkend is dat daarbij de sponsoren van de club vaak worden ontzien en het de club lukt om vele nieuwe bedrijven aan zich te binden.

Een belangrijke voorwaarde voor een goed resultaat is het neerzetten van de juiste sfeer. Kenmerkend daarbij zijn de persoonlijke manier van communiceren, de betrokkenheid van het goede doel en het in de watten leggen van de bezoekers met o.a. een VIP-borrel met een bekende spreker. Essentieel is het neerzetten van een kwalitatief uitstekend product: van het glossy veilingmagazine tot aan de professionele veilingmeester, alles is tot in de puntjes geregeld.

Onze partners

Veiling op je club werkt samen met vijf maatschappelijk partners: Support Casper, Spieren voor Spieren, KiKa, Make a Wish en het Yvonne van Gennip Talentfonds. Bij online activiteiten werken wij samen met Catawiki (veilingen) en Lotify (loterijen).

 

 

Bekijk hier een overzicht van enkele van onze vaste itempartners.

Ons team

Hubert Habers

Hubert Habers is eigenaar van Veiling op je club en al jarenlang het gezicht van de FC Lisse Veiling. Na zijn opleiding als sportmarketeer is werkzaam bij Team Sportservice. Als procesbegeleider, beleidsadviseur en verenigingsadviseur binnen de sportsector is hij zeer ervaren in het begeleiden van verenigingen. Hubert is tevens eigenaar van het quizbedrijf Kwis-Spelen.nl en is 10 jaar bestuurslid bij FC Lisse.

Catherine van Egmond

Catherine van Egmond is werkzaam op de back-office van Veiling op je club en is tijdens de veilingavonden vrijwilligers- en item coördinator.

Antonio Vivas

Met Antonio als begeleider bij jouw club zit je veilig. In het dagelijks leven is hij coördinator Fraudebeheersing en onderzoeksexpert bij een bank en bestuurslid Facilitair, Communicatie en Veiligheidszaken bij VVOG. Maar bovenal is hij het gedreven veilinggezicht van zijn club, waarmee hij in het eerste jaar meer dan een ton ophaalde! Antonio is inzetbaar in het midden van het land.

Onze veilingmeesters

 

Ad van Zelst

De vaste veilingmeester van Veiling op je club is voormalig veilingmeester op de bollenveiling en wethouder Ad van Zelst. Ad is het gezicht van de FC Lisse veiling en vele kerkenveilingen in de Duin- en Bollenstreek. Hij weet als geen ander de items aan elkaar te praten en voor het maximale bedrag te veilen. Hij doet dit met veel humor. “Geld heb je niks aan, spullen moet je hebben!” is zijn motto.

Jaap Meiland

Deze energieke veilingmeester is zeer ervaren. Hij veilt zo’n 15 keer per jaar in de Duin- en Bollenstreek, onder andere als 25 jaar bij VVSB, maar ook bij Rijnsburgse Boys, Ter Leede, TOP Korfbal en diverse kerkenveilingen. Tegenwoordig staat Jaap ook bekend als ‘de broer van’ Martien Meiland van het TV-programma Chateau Meiland.

Dammy Heemskerk

Twintig jaar lang was Dammy Heemskerk hét gezicht van cultureel Noordwijk. Dammy is bestuurslid bij voetbalvereniging SJC in Noordwijk, waar hij al meer dan 15 keer als veilingmeester optrad. Dit doet hij ook voor diverse kerkenveilingen in de regio. Daarnaast was hij spreekstalmeester op de corsowagen bij het bloemencorso.

Back To Top