skip to Main Content
quiz

Al meer dan 15 jaar is ‘Quiz op je club’ (eerder bekend onder de namen Quiztion Productions en Kwis-Spelen) het quizbedrijf van Nederland! Quiz op je club maakt quizzen op maat voor jouw club of bedrijf en kan de quiz door een BN’er laten presenteren.

Wij organiseerden al tientallen quizzen, onder andere voor de KNVB, Nike, Albert Heijn, Rabobank en vele sportverenigingen. In overleg met jou stellen wij een quiz samen gericht op je organisatie, medewerkers of activiteiten. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgever en zijn daarom in staat om voor iedere organisatie een quiz op maat te maken. Bij ons krijg je dus geen standaard vragen uit een database voorgeschoteld, maar bepaal je zelf om wie of wat de quiz draait. Een quiz van ons staat garant voor veel humor. De vragen zijn voor iedereen goed te doen en zijn voorzien van leuke filmpjes. Het is ons streven dat de vragen zo gemaakt zijn, dat de antwoorden op het puntje van uw tong liggen!

Quizzen kan tegenwoordig ook online. Welke quizvorm voor jouw organisatie het meest passend is overleggen wij graag met je! Wij nemen alle zorg uit handen en kunnen zorgen voor de inschrijving, materialen en presentatie. Het is mogelijk de quiz te laten presenteren door een bekende sportverslaggever, cabaretier, sporter of voetbalscheidsrechter. Wij beschikken over een groot netwerk aan sprekers. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Back To Top