skip to Main Content
GVVV Veiling Levert €41.450,- Op

GVVV Veiling levert €41.450,- op

De eerste veilingavond van GVVV in de nieuwe opzet leverde op 5 oktober 2018 een mooi bedrag van €41.500,- op. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Support Casper, de stichting die zich inzet voor innovatief onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker. De avond werd geopend met een heerlijk diner, met een optreden van cabaretier Viggo Waas. 184 items gingen onder de hamer van veilingmeester Ad van Zelst.

De vernieuwende veilingavond kon rekenen op veel publieke belangstelling en geïnteresseerde aanwezigen, die op veel kavels lang tegen elkaar op boden. Gesigneerde shirts van het Nederlands Elftal, Ajax, PSV, Feyenoord en diverse vakantie- en voetbalreizen werden voor mooie prijzen afgeslagen en leverde veel enthousiaste kopers op. De totale opbrengst is tot stand gekomen uit de verkochte kavels, de jeugd- en scooterloterij en de verkoop van het dikke kavelboekje.

‘De veiling heeft alle verwachtingen overtroffen’

In een eerste reactie reageert Rob de Boer euforisch namens het organiserende veilingteam: “Het is buitengewoon wat de veiling in zijn totaliteit heeft opgebracht. Het was een zeer enerverende avond, waar wij als veilingteam zeer tevreden op terugkijken. Er is een prachtig bedrag opgehaald, wat al onze verwachtingen heeft overtroffen. Deze avond smaakt absoluut naar meer!”

Scooterloterij

Na afloop van de veiling vond ook de trekking van de scooterloterij plaats. Voorzitter Theo Leushuis trok uit een bak vol loten prijswinnaar Dries van der Klift sr. Het levert hem een prachtige blauwe scooter op, aangeboden door X-Scooter.

Back To Top