skip to Main Content
Van Muiswinkel En Spanjer Zorgen Voor Lach In Lisse

Van Muiswinkel en Spanjer zorgen voor lach in Lisse

Zo’n 80 VIPS verzamelden vrijdag om half 6 in het sponsorhome, voorafgaand aan de 11e FC Lisse Veiling. De avond begon met een rondleiding door de nieuwbouw, wat door de bezoekers erg gewaardeerd werd. Bij terugkomst stond het eten van Van der Hulst Catering klaar. Gastsprekers Erik van Muiswinkel en Maarten Spanjer maakten zich op voor de eerste helft van hun verhaal, met natuurlijk volop imitaties, zoals van Rinus Michels, Ronald Koeman en Harry van Raaij. Van Muiswinkel bleek ook geoefend te hebben op een Marc Overmars imitatie. In de kantine namen de cabaretiers nog uitgebreid de tijd om het publiek toe te spreken, op het podium dat door onze onderhoudsploeg weer mooi was opgebouwd. De grote lichtletters VEILING vielen direct op. De verf was net gedroogd. Veilingorganisator Hubert en schoonvader Jos hadden er lang aan gewerkt en Sjaak van Oeffelen legde donderdag de laatste hand aan de techniek.

Het was gezellig druk in de kantine toen veilingmeester Ad van Zelst voor het eerst afhamerde en de eerste tientjes voor het goede doel Support Casper gedoneerd werden. Miss Yazzmine en de lopers konden aan de bak om de 250 items naar de kopers te brengen. Er werd goed geboden op de leuke items. Het resultaat was dan ook uitstekend. Samen met de loterijen leverde de avond ruim €56.000,- bruto op. Benno Kooij was de gelukkige bij de veilingloterij. Hij won een bon te besteden bij een FC Lisse sponsor. In de trekking gingen ook de kopers van 2020 mee (toen de veiling/loterij door corona was afgelast).

De avond werd vrijwillig georganiseerd door Veiling op je club, met hulp van onze enthousiaste vrijwilligersploeg. Een speciaal woord van dank aan de magazine-bezorgers, Frank Overgaag, Norbert Rijkers, Rob Faas en Marielle de Bruin voor de assistentie in de dagen voor en van de veiling. En natuurlijk de vrijwilligers op de avond zelf: de lopers, ontvangstvrijwilligers, bardames, ‘notarissen’ Kees Schalk en Piet Hein van der Meer, geluidsman Ben Kortekaas en veilingmeester Ad van Zelst. Tot slot ook aan de vele itemsponsors, adverteerders, en natuurlijk kopers!

Back To Top