skip to Main Content
Kozakken Boys Haalt €91.700,- Op Met Veiling

Kozakken Boys haalt €91.700,- op met veiling

Een gesigneerd Ajax shirt van Steven Berghuis bleek een van de topstukken op de clubveiling, maar liefst 3200 euro werd ervoor geboden. Zelfs meer nog dan de 2800 euro die het gesigneerde shirt van Frenkie de Jong van Barcelona uiteindelijk opbracht. Klap op de vuurpijl was de spontaan aangeboden BBQ in combinatie met het wassen van de auto door de voorzitter. Zes bieders lagen hier maar liefst €1.000 pp voor neer. Ruim 250 kavels werden er geveild waaronder voetbalreizen, gesigneerde voetbalshirts, mobiele airco’s, maar ook kleinere items zoals wijnpakketten, gevulde boodschappentassen en slagroomtaarten.

In totaal leverde de veiling samen met de tientjesloterij maar liefst 91.700 euro op!  Meer dan verwacht, zegt voorzitter Dick Hoogendoorn. “Het is een bedrag geworden waar je alleen maar op kan hopen, natuurlijk gaan er nog wel behoorlijk wat kosten vanaf maar we zijn zeer tevreden met deze prachtige opbrengst.”

Bedrag voor Support Casper
De opbrengst van de veiling gaat voor een deel naar Support Casper, de stichting heeft als missie om de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker te verbeteren. Met het doneren van een deel van de veilingopbrengst draagt de club haar steentje bij om de stichting financieel te steunen zodat nieuw onderzoek mogelijk is en blijft. Daarnaast gebruikt de club de opbrengst om het sportcomplex verder te verduurzamen met o.a. zonnepanelen en LED-verlichting.

De avond is wat de voorzitter betreft zeker voor herhaling vatbaar. “Natuurlijk vanwege het mooie resultaat, maar ook omdat de avond laat zien dat de club leeft in Werkendam. Je ziet op zo’n avond echt hoe maatschappelijk betrokken onze leden en sponsoren zijn, dat is heel mooi om te zien. Ik ben dan ook heel trots op onze club en wil graag nog de vrijwilligers van het veilingteam, de bedrijven die de kavels beschikbaar hebben gesteld en natuurlijk alle aanwezigen die gul hebben geboden enorm bedanken.”

Met dank aan het veilingteam: Hendri Visser, Henk de Goeij, Paul van Gelderen, Stijn Visser, Leonard Paans, Cor-Jan Brienen en Hubert Habers van Veiling op je Club.

Back To Top