skip to Main Content
Make A Wish Maatschappelijk Partner Veiling Op Je Club

Make a wish maatschappelijk partner Veiling op je club

Na Support Casper, KiKa en Spieren voor Spieren is Make a wish de vierde maatschappelijk partner van Veiling op je club en daarmee één van de doelen waar deelnemende clubs zich voor zullen gaan inzetten. Dat wil zeggen dat de clubs een deel van hun veilingopbrengst schenken aan het goede doel, en dat het goede doel een ambassadeur afvaardigt en enkele leuke items inbrengt. Ambassadeurs van Make a wish zijn onder andere sportpresentator Sjoerd van Ramshorst en hockeyster Xan de Waard.

Hubert Habers van Veiling op je club: “Al sinds 1998 volg ik Make a wish op de voet. Destijds haalde wij als D-junioren met onze voetbalclub 45.000,- gulden op voor de stichting, die wensen vervult voor ernstig zieke kinderen. Onderdeel was een veiling, rondom de wedstrijd FC Lisse-ARC. Edwin van der Sar was als ambassadeur aanwezig en zong samen met de spelers het Doe een wens lied van Simone Kleinsma.  Het is geweldig om ons na ruim 20 jaar opnieuw hard te kunnen maken voor dit prachtige doel!”

Doe een wens en pluk de sterren, vul je hart met wat geluk
Sluit je ogen en maak plannen dan kan je dag toch niet meer stuk.
Doe een wens, verdrijf de wolken, voel de warme zonnegloed.
Wat nooit kon blijkt zomaar iets wat je nu doet.

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maakt Make a wish herinneringen die een leven lang mee gaan.

Make a wish zet alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen en kunnen zij niet alleen. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Kortom, een prachtig doel om je als club aan te verbinden!

 

 

Back To Top