skip to Main Content
Veiling Op Je Club Regelt Prijzen Blijdorp Loterij

Veiling op je club regelt prijzen Blijdorp loterij

Altijd al eens een nachtje willen slapen in Blijdorp? Voor één dag dierverzorger zijn? Of willen dineren op een unieke plek tussen de dieren? Diergaarde Blijdorp verloot deze winter bijzondere prijzen via de allereerste Blijdorp-loterij. Koop een of meer loten en steun de Diergaarde én haar unieke planten en dieren. Je maakt kans op onvergetelijke ervaringen, toffe (Blijdorp) items en mooie prijzen van partners die de Rotterdamse Diergaarde een warm hart toedragen.

Diergaarde Blijdorp is zoals velen zwaar getroffen door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar Blijdorp zet door. Zij wil haar fans iets in het vooruitzicht stellen om naar uit te kijken.

SPEEL MEE IN DE BLIJDORP LOTERIJ

START LOTERIJ

Vanaf donderdag 26 november start de online verkoop van lootjes (€2,50 per lot) voor de Blijdorp-loterij. De loterij zal geheel online en ‘coronaproof’ worden gehouden en de loten worden digitaal toegestuurd. Kijk op diergaardeblijdorp.nl/loterij voor alle voorwaarden. De trekking is op 5 januari en vindt plaats onder toeziend oog van een notaris. De prijswinnaars worden daarna per email op de hoogte gesteld. De prijzen worden toegestuurd of kunnen worden opgehaald. Voor de bijzondere ervaringen achter de schermen (of van partners) geldt dat dit pas mogelijk is als het weer veilig is om samen te komen.

HELEMAAL BLIJDORPERT

Diergaarde Blijdorp heeft als doel al haar bezoekers te inspireren goed voor de natuur te zorgen. Door educatie, onderzoek, en het behoud van bedreigde dier- en plantsoorten en hun natuurlijke leefomgeving, draagt de Diergaarde haar steentje bij. Vanwege de twee sluitingen en de nieuwe werkelijkheid, is de Diergaarde in zwaar weer terecht gekomen. Steun is nu zeer welkom. Help mee om onze belangrijke natuurbehoudstaken te kunnen blijven uitvoeren en wordt ook een echte Blijdorpert! Koop een lot, neem een abonnement of doe een donatie via diergaardeblijdorp.nl/blijdorpert.nl

BEN JIJ DEGENE DIE DE MEESTE LOTEN VERKOOPT?

Degenen die de meeste loten verkopen, maken kans op extra prijzen. Je kunt met een persoonlijke link de loterij zo breed mogelijk onder de aandacht brengen. Dit kan door een eigen account aan te maken via de site www.loterij.diergaardeblijdorp.nl/teamlink en zo iedereen aan te sporen om via jouw link loten aan te schaffen. De top 3 meest gebruikte lootjeslinks maken kans op een prijs. De winnaars kunnen kiezen uit een rondleiding achter de schermen voor 7 personen, een les van een dierverzorger in de klas of een teambuilding activiteit in Diergaarde Blijdorp voor 7 personen. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Back To Top