skip to Main Content
Win Een Wedstrijd Assisteren Bij Louis Van Gaal Met Telstar Loterij

Win een wedstrijd assisteren bij Louis van Gaal met Telstar loterij

Louis van Gaal is de nieuwe trainer van Telstar. Van Gaal pakte in zijn lange carrière meer dan 20 prijzen, won met Ajax onder meer de Champions League en de wereldbeker en werd in drie verschillende landen zeven keer kampioen. Maar heeft bij Telstar uitdagingen genoeg. Een gouden schild, of zelfs een bronzen, ontbreekt bijvoorbeeld nog op zijn palmares. Van Gaal maakt bovendien zijn debuut op het tweede niveau. Hij werkte bij Ajax, Barcelona, AZ, Bayern en Manchester United alleen in de top.

Comeback
Daarnaast was de Tulpengeneraal twee keer bondscoach van het Nederlands elftal. Met Oranje werd hij in 2014 derde op het WK in Brazilië. Van Gaal was al met pensioen, maar maakt bij de Witte Leeuwen nu een spectaculaire comeback. Hij heeft in Velsen Zuid een contract voor 1 dag getekend. De eenmalige aanstelling van Van Gaal is uiteraard een stuntje om de nieuwe Telstar-loterij te promoten. De opbrengst gaat naar goede doelen en de hoofdprijs? 1 dag assistent van Louis in een officiële wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.

‘Louis moet winnen’
In het prachtige promotiefilmpje zien we meneer en mevrouw Van Gaal gearmd richting het BUKO stadion wandelen. Dan oefent Louis alvast de balkonscène. Het “Wij zijn niet alleen de beste van IJmuiden”, schalt door de gezellige thuishaven van Telstar. Dit tot groot enthousiasme van de aanwezige supporters van de Witte Leeuwen, de beroemde Jomanda voorop. Truus onderbreekt het tafereel om ’t papierwerk in orde te maken. Onder toeziend oog van zijn vrouw en in het bijzijn van een dolgelukkige Telstar-directeur Pieter de Waard, zet Van Gaal zijn handtekening in de knusse perskamer. Daarna roept Van Gaal iedereen om via de aankoop van een lot te solliciteren als assistent. De slogan is al even prachtig als het initiatief. Poëtisch en op zijn Van Gaals klinkt het: “Wil jij samen met mij een wedstrijd verkloten, koop dan deze loten.” Die zijn trouwens te koop via www.louismoetwinnen.nl.

Goede doelen
De opbrengst van de loterij gaat mede naar de Spieren voor Spieren, waar Louis en Truus van Gaal ere-ambassadeurs van zijn en de stichting Durf te Dromen. Een initiatief van oud-Telstar speler Redouan El Yaakoubi, die zich inzet om de jeugd in de Utrechtse probleemwijk Overvecht te helpen.

Tekst: Espn.nl.

Veiling op je club regelde samen met Telstar het prijzenpakket van deze loterij!

Back To Top