skip to Main Content
Veiling Op Je Club Lanceert Schaduwselectie

Veiling op je club lanceert Schaduwselectie

De Schaduwselectie brengt sponsors voetbalclubs in beweging

Meer binding tussen sponsors en sportverenigingen en tegelijkertijd bijdragen aan een vitale samenleving én een goed doel? Dat kan bij de aftrap van het seizoen 2021/2022 met de ‘Schaduwselectie’. Een initiatief dat Veiling op je club samen met Support Casper, Grand Hotel Huis ter Duin en oud-internationals Hans van Breukelen en Henny Meijer organiseert, met ondersteuning van ING en NOCNSF.

Comeback

Sponsors konden in coronatijd geen wedstrijden bezoeken en misten de exposure van hun reclame -uitingen. De Schaduwselectie zorgt er voor dat zij hun ‘comeback’ gaan maken na een lange periode van afwezigheid. Niet alleen als supporter langs de lijn, maar ook op het veld. Sponsors worden door trainers en spelers van het eerste elftal uitgedaagd om in beweging te komen. Zo leren sponsors en spelers elkaar kennen en gaan zij echt deel uitmaken van de selectie. Betrokken sponsors zullen minder snel afhaken. De sponsors worden op een ludiek manier ‘geselecteerd’ voor een seizoensaftrap.

Een dag ‘international’

De Schaduwselectie zorgt voor een unieke seizoensaftrap, door de sponsors en eventueel ook potentiële sponsors, te laten ervaren hoe het is om een dag als echte international door het leven te gaan. Sponsors worden op vrijdag 15 oktober als VIPS ontvangen in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Na entree over de rode loper van het luxe hotel worden zij door voormalig Europees Kampioen Hans van Breukelen en onder het genot van koffie met gebak ontvangen in het hotel waar het echte Oranje altijd verzamelde voor hun interlands. Van Breukelen zal de sponsors toespreken met als thema ‘Maak je comeback’. Alle deelnemers ontvangen een gesigneerd exemplaar van zijn boek met gelijknamige titel. De volledige opbrengst van de boeken gaat naar de stichting Support Casper. Zo helpt het initiatief dr. Casper van Eijck met zijn baanbrekende onderzoek naar alvleesklierkanker.

Vervolgens is het tijd voor actie en daalt de groep de trappen van het hotel af voor een strandtraining, verzorgd door een voormalig Gouden Schoen winnaar die zelf ooit één dag international was: Henny Meijer, samen met de staf en enkele spelers van de deelnemende clubs. Op het strand wordt tot slot een gezonde lunch aangeboden.

Vervolg

Na de aftrap krijgen clubs tips aangereikt om zelf een trainingsschema samen te stellen om de sponsors structureel op de club in beweging te krijgen. NOCNSF biedt de mogelijkheid een stimuleringssubsidie van €850,- per club aan te vragen om dit vorm te geven. ING stelt daarnaast materiaal beschikbaar.

Deelname aan de aftrap kost €50,- per sponsor. Meer informatie is te vinden op www.schaduwselectie.nl. Clubs kunnen zich hier ook aanmelden.

Back To Top