skip to Main Content
FC Lisse-veiling Breekt Record: €64.225,-

FC Lisse-veiling breekt record: €64.225,-

De zevende editie van de FC Lisse-veiling is nu al historisch. De opbrengst van 64.225 euro overtrof alle verwachtingen.

Vanaf deze plaats een compliment aan Hubert Habers en zijn veilingteam. De setting in het oude gedeelte van de kantine bleek een schot in de roos. De opbrengst wordt voor een deel ingezet voor de gehele vereniging. Een ander deel is voor Stichting Support Casper, dat onderzoek doet naar de ziekte alvleesklierkanker.

Gastspreker Sjaak Bral warmde het FC Lisse-gezelschap op in Het Café. Op de veiling was buitenlandse interesse afgekomen uit Spanje en Frankrijk. Een shirt van Feyenoord leverde 1000 euro op. Bral haalde voor de FC de eerste 3.000 euro binnen. Het Café-gezelschap nam vervolgens de fiets naar de kantine van FC Lisse. Bij binnenkomst viel meteen de drukte en de goede sfeer op. Veilingmeester Ad van Zelst begon aan het veilen van ruim  350 kavels. Dat het een latertje zou worden stond wel vast.

Een teamtraining door Robbert de Ruiter ging naar een maat van onze hoofdtrainer. Joost van der Lans mag op de elftalfoto met zijn helden van het eerste team. Op de stadswandelingen in Haarlem, Rotterdam en Amsterdam werd gretig geboden. Een IPhone 7 ging weg voor 900 euro. Er waren diverse teamuitjes, zoals een dagje varen met een luxe sloep op De Kaag en een wijnproeverij.

De weekjes in vakantiehuisjes in het buitenland kregen veel bijval van kooplustig publiek. In trek was natuurlijk een meet en great aan het Everton van Ronald Koeman en een bezoek aan een wedstrijd van Barcelona. Afvallen onder deskundige leiding van personal trainer Mark van Marrewijk, theaterbezoekjes, een dagje shoppen in Zwolle. Voor een ieder was er wel een leuk item te vinden.

Ver na middernacht was het moment daar. Een opbrengst om trots op te zijn. Samen sterk FC Lisse.

Back To Top