skip to Main Content
Veiling VV UNA Ongekend Succes: €71.500,-

Veiling VV UNA ongekend succes: €71.500,-

De eerste veilingavond van vv UNA is boven alle verwachtingen verlopen. Laat op de avond stond, na het veilen van 240 items, het enorme bedrag van €66.500,- op de teller.

Bekende sprekers

De veilingavond startte voor maar liefst 125 genodigden al vroeg. Zij werden om half 6 ontvangen in Cafe St. Joris voor een heerlijk diner. Cabaretier Peter Heerschop en oud-international Andre Ooijer waren de gastheren voor de VIP-gasten. PSV perschef Thijs Slegers praatte de avond als spreekstalmeester aan elkaar. Met een vijftal mooie items werd de stemming er in het café al ingebracht. Peter Heerschop veilde deze voor maar liefst €4.000,-. De toon van de avond was gezet en werd later op de avond in de bomvolle kantine voortgezet. Binnen een half uur stond er al een bedrag van €10.000,- op de teller, wat gevierd werd met een rondje van de club.

Top-items

De top-items moesten toen nog geveild worden. Zo bracht een voetbalreis naar FC Barcelona €1.600,- op en een reis naar Real Madrid €1.300,-. Ook de andere buitenlandse vakanties en lokale items vlogen als warme broodjes over de toonbank. Op het door vv UNA bestuurslid Grard Snelders ingebrachte item, een rondleiding door Veldhoven met Grard als gids, werd massaal geboden. Uiteindelijk sloeg veilingmeester Ad van Zelst het item af voor €750,-. De tranen van geluk stonden niet alleen bij Grard in de ogen, maar ook bij enkele andere aanwezigen die vol trots en ongeloof waren over het overweldigende bedrag wat ten goede komt aan de jeugd van de vereniging, maar voor een deel ook aan Spieren voor Spieren, een doel wat vv UNA een warm hart toedraagt. Met een applaus voor het veilingteam werd de avond afgesloten, maar niet voordat Vicky Steijntjes als winnaar uit de bus kwam bij de scooterverloting.

Back To Top