skip to Main Content
Odin ’59 Veiling Overtreft Alle Verwachtingen: €28.580,-

Odin ’59 veiling overtreft alle verwachtingen: €28.580,-

De veilingavond van Odin ’59 heeft met een opbrengst van 28.580 euro alle verwachtingen overtroffen. In een bomvolle kantine met naar schatting 200 geïnteresseerden werd de toon direct gezet.

Sierd de Vos

Het op het laatste moment toegevoegde eerste exemplaar van het boek van gastspreker Sierd de Vos en twee vipkaarten voor de uitreiking daarvan, leverde direct al €300,- op. De daaropvolgende 130 items gingen eveneens voor prachtige bedragen weg. De Vos veilde zelf de eerste items en verkocht zo het bijwonen van een uitzending van Voetbal Inside voor 10 personen voor een bedrag van 900 euro.

Vip-borrel

De sfeer zat er tijdens de speciale vipborrel in het sponsorhome al goed in. De maximale 70 plaatsen waren al snel vergeven, mede dankzij de aansprekende gastspreker Sierd de Vos. Zijn humoristische verhalen brachten de stemming erin, alvorens de ervaren veilingmeester Ad van Zelst, bijgestaan door notaris Isabeau Lautenbach, de 130 items onder de hamer bracht.

Top-items

Topitems waren een bezoek aan een wedstrijd van Manchester United voor 2 personen inclusief vliegtickets (1.600,-), het plaatsen van een compleet toilet (1.400,-) en een viptafel bij dinnershow Pandora studio 21 Hilversum voor 10 personen (1.100,-). Voor Justin van Westerop kon de avond helemaal niet meer stuk. Hij kwam aan het eind van de avond als winnaar van de scooterverloting uit de bus.

Ongelofelijk resultaat

Joop de Vries nam namens het bestuur van Odin ’59 de cheque in ontvangst. De Vries: ,,Ik had 2 speeches voorbereid: één voor bij een wat tegenvallend resultaat en één voor bij een positief resultaat. Van deze score hadden we echter niet durven dromen. Het is ongelofelijk. Een groot compliment aan het veilingteam.”

Hubert Habers introduceerde als combinatiefunctionaris de veiling bij Odin ’59. ,,Ik ben ongelofelijk trots op wat het veilingteam heeft laten zien. Ook de inzet van alle vrijwilligers op de veilingavond was hartverwarmend.’’ Eén van die topvrijwilligers was veilingcoördinator Frank de Nijs: ,,Ik kijk nu al uit naar volgend jaar. We gaan er dan alles aan doen om dit prachtige resultaat te overtreffen!’’

Back To Top