skip to Main Content
Koninklijk Veilingresultaat Bij HFC: €56.000

Koninklijk veilingresultaat bij HFC: €56.000

De eerste veilingavond van Koninklijke HFC heeft vrijdagavond een geweldig (bruto) resultaat van ruim €56.000,- opgeleverd. Dit bedrag kwam mede tot stand door de inzet van de jeugd bij de loterij en de advertentieverkoop voor het veilingboekje. Voorzitter Dirk-Jan Rutgers toonde zich na afloop erg tevreden: “Als de nieuwbouw van ons clubhuis en de tribune straks gerealiseerd is, zult u nog eens terugdenken aan deze unieke avond. U was hierbij!”

BBQ

Op een zonnig terras van het clubhuis begin de veilingavond met een heerlijke barbecue voor 150 VIP-gasten, uitstekend verzorgd door Marcel en zijn team. Maar eerst werden de bezoekers ontvangen door de dames van de sponsorborrel, die iedereen voorzagen van een kopersnummer. De aftrap van de veiling werd verzorg door cabaretier Peter Heerschop, die dit op zeer humoristische wijze deed.

210 items

Rond 20.00 uur was het woord aan veilingmeester Ad van Zelst, die in rap tempo 210 items onder de hamer bracht, waar door de vele aanwezigen volop op werd geboden. Het was in het bomvolle en warme clubhuis hard werken voor het veilingteam, dat met ‘lopers’ de items direct naar de kopers toe bracht. Met resultaat, want aan het eind van de avond konden de vrijwilligers aan onze voorzitter een cheque met een prachtig eindbedrag overhandigen. Van dit bedrag moeten de kosten nog worden afgehaald. Ook zal binnenkort een mooie bijdragen worden overhandigd aan Support Casper, het goede doel dat aan deze avond verbonden was.

Een woord van dank is op zijn plaats voor de inzet van het veilingteam, dat onder begeleiding van Veiling op je club de afgelopen maanden hard gewerkt heeft voor dit mooie resultaat. Daarnaast heeft de jeugdcommissie samen met alle jeugdleden t/m 015 een waardevolle bijdrage geleverd met de jeugdloterij en is ook de inzet van de sponsorcommissie en de vrijwilligers van de PR onmisbaar gebleken! Tot slot is onze dank groot aan alle schenkers van items, sponsors van de loterijprijzen, adverteerders en alle kopers op de veilingavond! Op naar een 2e editie in 2019!

Back To Top