skip to Main Content
Voetbalbobo’s Kondigen Veilingavond VVOG Aan

Voetbalbobo’s kondigen veilingavond VVOG aan

VVOG laat in video clubmensen en voetbalbobo’s vragen om geld voor nieuwbouw

Om de nieuwbouwplannen die VVOG heeft mogelijk te maken, komt de Harderwijkse voetbalclub met een veiling en een loterij. Ook roepen onder meer prominenten uit de voetbalwereld de leden en sponsoren van de club op om geld te geven.

De kleedkamers en tribune moeten vervangen worden, daarnaast wil VVOG een ‘multifunctionele ruimte’ als nieuw businesshome. Daarvoor is geld nodig en dus houdt de Harderwijkse voetbalclub op vrijdag 8 maart een VVOG-veiling met grote loterij.

Daarnaast heeft de club een promovideo gemaakt. ,,Wij als gemeente gaan kijken wat we kunnen doen”, zegt wethouder Marcel Companjen. Maar de gemeente financiert niet een hele verbouwing. Daarom volgen oproepen van onder meer oud-VVOG’er en huidig speler van PEC Zwolle Bram van Polen, om geld te geven.

Ook Hans Kraaij Jr., Bas Nijhuis, Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee en Gerard Joling doen een oproep aan de leden en sponsoren, om geld op te halen. Niet alleen voor de club zelf, ook voor het goede doel. VVOG schenkt een deel van de opbrengst van de actie aan Support Casper, dat onderzoek naar alvleesklierkanker mogelijk maakt.

Briefje

Bij de veiling komt onder meer het ‘briefje van Dwight Lodeweges’ onder de hamer. Dat is volgens Lodeweges zelf, een ‘token’ van het briefje dat bondscoach Ronald Koeman tijdens het Nations League-duel met Duitsland aan aanvoerder Virgil van Dijk gaf. Het briefje met daarop de te hanteren tactiek, werd na de wedstrijd veelbesproken.

Bron: Marco Jansen en Pepijn van den Brink, De Stentor

Back To Top